sleutel naar vrijheid

Wil je financieel onafhankelijk worden van banen en werkgevers?

Blog: Mijn weg naar een gezond BMI in 2 jaar Door Ineke Elsinga

Pagina: Blog

Mijn weg naar een gezond BMI in 2 jaar

Door Ineke Elsinga

Al van jongs af aan heb ik op een of andere manier problemen met mijn gewicht niet dat ik te dik was maar ik vond mijzelf wel te dik en dat zorgde ervoor dat ik al van jongs af aan bezig was met lijnen. De details zal ik niet benoemen maar waar andere anorexia krijgen ben ik gaan groeien. Zonder enige moeite zat er zo weer 10 kg aan en daar hoefde ik niet voor te eten. Iedere keer als ik bedacht dat ik een extreem BMI had  en hiermee aan de slag wilde zag ik de eerste 2 dagen resultaat en daarna groeide ik rustig een paar kilo terwijl ik mij keurig aan de richtlijnen hield. Heel frustrerend. 2.5 jaar geleden kwam ik in aanraking met Aloë Vera drank en ben dit gaan drinken omdat men zei dat dit gezond was er zitten 200 voedingsstoffen in dus ik dacht voedingsstoffen krijg ik waarschijnlijk veel te weinig binnen dus dat ga ik proberen.

Na een periode de Aloë vera drank gedronken te hebben merkte ik dat mijn lichaam dit heel prettig vond mijn haar werd voller en groeide sneller, mijn nagels werden lang en harder, mijn huid was veel minder droog en mijn darmen vonden het zeer aangenaam ik had problemen met veel producten om te eten n.l. brood, aardappelen, enz  en was om de havenklap aan de diarree vaak ziek of niet lekker veel pijn in mijn buik dit verdween als sneeuw voor de zon. Buikpijn had ik mijn hele leven al vanaf mijn eerste keer dat ik babyhapjes mocht volgens mijn moeder. Na enige tijd ging ik voor de eerste keer de C9 proberen een cleansing programma dat je darmen reinigt en je lichaam laat resetten in 9 dagen. Dit is geen afval product maar echt om je lichaam weer even  te laten herstellen. Ik was sceptisch maar benieuwd wat er zou gebeuren. Wow wat moest ik veel eten dat kan nooit de bedoeling zijn zei het stemmetje in mijn hoofd want “van eten wordt je dik” ik ging iedere dag op de weegschaal om te kijken wat er gebeurde maar dat wat altijd gebeurde na 2 dagen gebeurde nu niet en ik raakte tijdens de reset 4 kg kwijt en 24 cm ik was verbaast en verrast.

Daarna bleef ik de Aloë vera drank drinken en ik merkte dat ik zelf weer controle had over mijn gewicht ik kon het laten dalen en stijgen hoe bijzonder. afgelopen weekend heb ik een beslissing gemaakt mijn ongezonde BMI van 41.2 zal er aan moeten geloven ik ga mijn gewicht aanpakken. een aantal maanden ben ik al begonnen met fietsen ’s morgens vroeg 4 dagen in de week tussen de 10 en 25 km. 
Maandag 10 augustus 2020 ga ik van start eerst leg ik een fundament  met een C9  Cleansing programma.
Mijn doel is om 1-8-2022 een BMI van 25 te hebben.
Dat betekend dat ik 0,5 kg per week moet afvallen gemiddeld dat schijnt realistisch te zijn heb ik begrepen als ik genoeg blijf eten en daarnaast ook beweeg.
Iedere maandag ga ik mijn bevindingen hierover schrijven op dit blog.
start maandag 10 augustus 2020 eindig maandag 1 augustus 2022